Online &
Offline Activiteiten

Wereldvrouwen organiseren prachtige activiteiten wereldwijd. Een vrijdagmiddagborrel met mede-WV’s, een online seminar voor digital nomads, een retrait in het buitenland of een netwerk event met inspirerende, vrouwelijke sprekers.  Organiseer jij een activiteit en wil je op onze kalender komen te staan? Neem dan contact met ons op.

activiteiten wereldwijd

Hieronder vind je alle activiteiten die door Wereldvrouwen worden georganiseerd, online én offline.

Met de filters en zoekfunctie vind je eenvoudig de activiteiten die jij leuk vindt. Organiseer je ook een toffe activiteit gericht op Wereldvrouwen in Nederland of het buitenland? Laat het ons dan weten! Als jouw activiteit helemaal bij Wereldvrouwen aansluit, neem dan contact met ons op.

Evenementen

Join the community!

Ontvang elke maand onze upcoming events en de leukste topics, tips & tricks van members uit onze community in jouw inbox.

Let's get social

Waarschijnlijk ben je al lid van onze community met 25k wereldvrouwen. Maar wist je dat we ook een Facebookpagina hebben? En volg je ons al op Instagram, Pinterest of LinkedIn? We zien je daar!

Wereldvrouwen events

Een community betekent samenkomen, of dat nu online is of offline. Onze members organiseren inspirerende events waarvoor jij als member een plekje kunt bemachtigen. Een vrijdagmiddagborrel met mede-wereldvrouwen in Rio, een online lezing door een wereldvrouw die het helemaal heeft gemaakt in Zuid-Oost Azië, of het bijwonen van een offline netwerk event met inspirerende, vrouwelijke sprekers; you name it.

Ook topics als carrière en persoonlijke ontwikkeling worden niet overgeslagen. De wereldvrouw heeft lef en is ambitieus, maar dat kan soms toch nog even zoeken zijn. Met onze community helpen we je naar de road to success en reiken we je een helpende hand. Hoe? Door te leren van andere Wereldvrouwen. Over netwerken, een baan vinden in het buitenland, maar ook hoe je de stap maakt om je vertrouwelijke stekkie in Nederland te verlaten. Of ligt je interesse toch meer in de digital nomad lifestyle? Jij vraagt, Wereldvrouwen draait!

Become a Member

Maak deel uit van het grootste netwerk van Nederlandstalige vrouwen wereldwijd. Ontwikkel jezelf en/of je bedrijf, netwerk op wereldniveau, laat je inspireren en vind ondersteuning bij like-minded wereldvrouwen.