De 5 mooiste plekken om kerst te vieren

Het is weer bijna tijd voor kerst! Zin om het kerstgevoel op een ander plekje te beleven? Er zijn namelijk veel plekken waar deze gezellige dagen te vieren zijn. Maar wat zijn de leukste december bestemmingen? We zetten de mooiste plekken om kerst te vieren voor je op een rijtje.

New York

New York, New York! Een stad naar ons hart! New York is extra mooi tijdens kerst en de feestdagen worden er echt over the top en uitgebreid gevierd. De hele stad is ondergedompeld in een gezellige sfeer met lichtjes, muziek en kerstversieringen. Loop door Central Park en ga schaatsen op de bekende schaatsbaan waar alle New Yorkers samen komen. Of bezoek de enorme en beroemde Rockerfeller kerstboom. Gek op kerstcadeautjes? New York is natuurlijk de perfecte stad om te shoppen. Verdwaal in de vele winkels van The Big Apple! Kijk hier voor de goedkoopste vluchten naar New York. 

Disneyland Parijs

Tijdens de kerstdagen wordt Disneyland Parijs omgetoverd tot een nog magischer plekje dan het al is. Vanzelfsprekend is dit de perfecte plek om kerst te vieren met je familie en kinderen. Maar stiekem vinden we dit als volwassenen net zo leuk. Disneyland wordt in december volledig omgetoverd tot een kerst-wonderland met versieringen en lichtjes. Er zijn speciale kerstshows, een enorme kerstboom en grote kerstparades. Je begeeft je opeens zomaar in een waar kerstsprookje! Boek je reis naar Disneyland Parijs hier.

Londen

Londenaren zijn gek op de feestdagen en toveren hun stad in december om tot de perfecte plek om kerst te vieren. Er zijn miljoenen lichtjes te zien die de sfeer extra gezellig maken. Loop over het imposante Oxford street en bezoek de grootste kerstmarkt; Winter Wonderland in Hyde park. Net zoals in New York kan je in Londen eindeloos shoppen.Tweede kerstdag begint de uitverkoop en kan je genieten van enorme kortingen. Londenaren noemen dit ‘Boxing Day’. Kijk hier voor de leukste hotels in Londen.

Lapland

Lapland, dat is natuurlijk de thuisbasis van de kerstman! Wil je een witte kerst en je begeven in een echt kerstsprookje? Pak dan je koffer in en vier de feestdagen in Lapland! Er zijn veel activiteiten te doen rond deze tijd van het jaar: ga op pad met een rendierslee, bezoek het themapark SantaPark of bekijk het beroemde Sneeuwkasteel in Kemi. En vergeet het magische Noorderlicht niet!

Zuid-Limburg

Niet heel veel te besteden of blijf je liever in Nederland? Ook in ons koude kikkerlandje zijn er veel bestemmingen die gezellig zijn om de feestdagen door te brengen. Hou jij van kerstmarkten? Dan is the place to be; Zuid-Limburg! In Maastricht en Valkenburg vind je de mooiste en grootste kerstmarkten van Nederland waar je eindeloos over heen kan struinen en de kerstsfeer kan proeven. Zuid-Limburg heeft trouwens ook een prachtige natuur, dus als je graag wil fietsen of wandelen ben je hier ook aan het goede adres. Ben je meer een stadsmens? Dan is Maastricht heerlijk om je kerstdagen door te brengen. De hele stad wordt omgetoverd tot een kerstparadijs, er is een grote schaatsbaan en je kan natuurlijk ook heerlijk shoppen. Maar ook Valkenburg mag je niet missen als je lekker wil shoppen en van de kerstlichtjes wil genieten. 

Heb je een keuze kunnen maken? Boek snel je ticket naar de beste kerstbestemmingen! Kijk hier ook voor andere leuke activiteiten van wereldvrouwen in het buitenland. Wij wensen je fijne feestdagen! 

Wellicht ook interessant

Join the community!

Ontvang elke maand onze upcoming events en de leukste topics, tips & tricks van members uit onze community in jouw inbox.

Let's get social

Waarschijnlijk ben je al lid van onze community met 24k mooie wereldvrouwen. Maar wist je dat we ook een Facebookpagina hebben? En volg je ons al op Instagram, Pinterest of LinkedIn? We zien je daar!

Wereldvrouwen nieuws

Op ons blog kun je terecht voor nieuws, tips, succesverhalen, persoonlijke ervaringen en alles rondom empowerment van vrouwen onder elkaar. Dat is waar de Wereldvrouwen community voor staat. Door middel van het delen van stories in zowel de zakelijke als persoonlijke sfeer, streven we ernaar je te inspireren met mooie verhalen uit onze community. Voor Wereldvrouwen, door Wereldvrouwen.

Become a Member

Maak deel uit van het grootste zakelijke netwerk van Nederlandstalige vrouwen wereldwijd. Ontwikkel jezelf en/of je bedrijf, netwerk op wereldniveau, laat je inspireren en vind ondersteuning bij like-minded wereldvrouwen.