Back-To-Herself – Nature Retreat Spanje – Costa Blanca

Back-To-Herself – Nature Retreat Spanje – Costa Blanca

door
54 54 mensen hebben dit evenement bekeken.

Laat snurkende echtgenoten, kinderen, werk en stress thuis en ontsnap voor een paar dagen om te connecten met jezelf in de natuur tijdens het Back-to-Herself – Nature Retreat in Spanje!

Ervaar zelf deze vredige en magische ervaring in het bos en geniet van de (wilde) dieren. Deze Retreat is ontworpen voor vrouwen zoals jij om los te koppelen van de buitenwereld en alleen op jezelf te focussen, inclusief 2 x 1 uur diepgaande coaching/mentoring sessies inbegrepen tijdens je 5-daagse verblijf.

Er is geen strikt programma – je kunt zo veel of zo weinig doen als je wilt, je dagen doorbrengen met luieren bij het zwembad, lezen, je boek schrijven of wandelen.

Authentieke accommodatie, zoals het gezellige Squirrel Huisje of de Unicorn Bell-Tent, bieden alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Geniet van je eigen privé buitenruimte, keuken, douche, badkamer en tweepersoonsbed. En goed nieuws, er is ook nog WIFI en elektriciteit

Ontdek zelf de magie van deze plek onder de sterren, te midden van het bos, niet ver van de kust. Boek nu!

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.exploringwithsuzi.com/nature-retreat-spain →

 

Datum en tijd

-

Share With Friends