Juridisch spreekuur – emigratie naar het buitenland (elke maandag)

Juridisch spreekuur – emigratie naar het buitenland (elke maandag)

door
55 55 mensen hebben dit evenement bekeken.

Internationaal familierecht kan behoorlijk ingewikkeld zijn, zeker als je als expatstel naar het buitenland verhuist. Om echt goed voorbereid te zijn, raden we je aan om contact op te nemen met een jurist gespecialiseerd in internationaal familierecht, zoals Esther Koene. Zij kan je helpen met maatwerk en deskundig advies in deze complexe materie.

Heb je een korte vraag en weet je niet meteen wie je kunt benaderen? Geen zorgen! Esther Koene biedt elke maandagmiddag een gratis juridisch telefonisch scheidingsspreekuur aan voor Nederlanders in het buitenland. Aarzel niet om contact op te nemen voor hulp en advies!

­čô× Neem nu contact op met Legal Familie Mediator Esther Koene voor deskundige begeleiding in internationaal familierecht.

Dit is d├ę kans om al je vragen te stellen en ervoor te zorgen dat je goed ge├»nformeerd en voorbereid bent op de juridische aspecten van je internationale avontuur.

Lees het artikel over met welke juridische aspecten je rekening moet houden bij vertrek naar het buitenland voor meer informatie.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://expatmediation.com/ →

 

Datum en tijd

-
 

Locatie

Share With Friends