Wellbeing – leer je zenuwstelsel kennen

Wellbeing – leer je zenuwstelsel kennen

door
129 129 mensen hebben dit evenement bekeken.

Ons zenuwstelsel is het afgelopen jaar een erg ’trendy’ onderwerp geworden, en terecht. Het speelt een enorme rol in hoe we verschijnen, handelen en reageren in de wereld. Als het zenuwstelsel geactiveerd is, werkt het als je interne alarmsysteem. En als zodanig kan het ook vals alarm gegeven. 

Als we op zoek zijn naar positieve veranderingen voor onszelf, in onze relaties, bij het omgaan met stress en trauma, is het begrijpen van hoe jouw unieke zenuwstelsel reageert van groot belang.

Het ebook is gratis voor jou en is hier beschikbaar. Wil je het een stapje verder nemen dan theoretische kennis opdoen, doe dan de zenuwstelsel mapping oefening. Deze oefening geeft direct inzicht in hoe jouw unieke zenuwstelsel werkt. Het is belangrijk om te weten hoe jouw zenuwstelsel werkt, omdat het kan helpen om gepast te reageren op je gewaarwordingen, gevoelens, gedachten en handelen op een manier die je inderdaad veilig houdt. Het is een actieve luisteroefening met instructies en een template om jouw ‘map’ op weer te geven. Het kan helpen om je inzicht te delen met bijvoorbeeld je partner of therapeut omdat het begrip teweeg brengt. Vooral geeft het je ook goed inzicht in wat voor jou werkt om je veilig te blijven voelen of om actief naar veiligheid terug te bewegen. Veiligheid is belangrijk voor ontspanning, openheid en verbinding maken en daarmee essentieel voor je relaties. 

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://astridcounsellingmediation.com/nl/product/getting-to-know-your-nervous-system/ →

 

Datum en tijd

-
 

Locatie

Online event
 

Evenement types

Share With Friends