Geef!

Het is een privilege om wereldvrouw te mogen zijn! Zou je daar graag iets voor terug willen doen? Op deze pagina geven wij wereldvrouwen uit onze community de ruimte om hun project of stichting met ons te delen. Kies een project uit dat je aanspreekt en support een andere wereldvrouw!

Projecten

Ontdek hieronder de lopende projecten, stichtingen en goede doelen van onze wereldvrouwen.
Heb je ook een mooi project om met onze community te delen? Of kan jouw buitenlandse stichting wel een steuntje in de rug gebruiken? Stuur ons gerust even een mailtje.
Stichting Ibhongo

Stichting Ibhongo

Elk kind heeft recht op een veilig leven, waarin het gezond en kansrijk kan opgroeien. In Homes to Grow en crèches in Masiphumelele Zuid-Afrika helpen wij kinderen op weg naar een betere toekomst.

Con Pazion

Con Pazion

Con Pazion biedt kinderen in achterstandswijken van Peru de kans om de cirkel van armoede te doorbreken door ze toegang te geven tot gratis kwalitatief holistisch onderwijs.

Stichting Vialisa

Vialisa

Vialisa ondersteunt kansarme jongeren bij het opbouwen van een economisch zelfstandige toekomst in de sloppenwijken van Dhaka, Bangladesh.

Breadfruit House Dominica Foundation

Breadfruit house 

De foundation biedt kinderen in Dominica, een klein eiland in het Caribisch gebied de mogelijkheid om hun verhalen te vertellen en hun emoties te uiten met behulp van creativiteit. 

kindje met hazenlip

Tess Unlimited

De stichting zet zich in voor kinderen in Guatemala geboren met schisis; in Nederland bekend als een ‘hazenlip’ of ‘open gehemelte’, zodat zij net als wij de kans krijgen een gelukkig en betekenisvol leven te leiden.

Wereldvrouwen supports

Met empowerment als een van onze belangrijkste pijlers, geven we vrouwen uit onze community graag de mogelijkheid om hun project of stichting te delen.

Ik heb een stichting of project
Ben je eigenaar van een stichting of een goed doel dat zich inzet in én voor het buitenland? Neem dan vooral even contact met ons op. We bieden jou graag de mogelijkheid om deze pagina te sieren met jouw project, om daar zo meer bereik en awareness voor te creëren.

Ik heb geen stichting of project
Ben je een Wereldvrouw zonder stichting, maar help je een andere wereldvrouw graag? Dan ben je heel hard nodig! Kies een mooi project uit dat je helemaal aanspreekt, klik op de link en maak een kleine (of grote) donatie via de website van de organisatie.

Wat is de rol van Wereldvrouwen?
Wij bieden graag een platform voor mooie en waardevolle projecten uit onze community. De projecten en stichtingen opereren echter volledig onafhankelijk van ons. Ook donaties doe je rechtstreeks bij de stichting en nooit via ons.

Join the community!

Ontvang elke maand onze upcoming events en de leukste topics, tips & tricks van members uit onze community in jouw inbox.

Let's get social

Waarschijnlijk ben je al lid van onze community met 25k wereldvrouwen. Maar wist je dat we ook een Facebookpagina hebben? En volg je ons al op Instagram, Pinterest of LinkedIn? We zien je daar!

Become a Member

Maak deel uit van het grootste netwerk van Nederlandstalige vrouwen wereldwijd. Ontwikkel jezelf en/of je bedrijf, netwerk op wereldniveau, laat je inspireren en vind ondersteuning bij like-minded wereldvrouwen.